Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes och Blekinges folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

mar
16
lör
Årsmöte 2024 @ Medborgarhuset, Eslöv
mar 16 kl. 13:00

2024 fyller Skånedistriktet 100 år och det vill vi fira i samband med årsmötet. Det blir workshops, middag, dans och underhållning. Värd för årsmötet 2024 är Ringsjögillet. Alla medlemmar är välkomna. Mer information kommer

sep
1
sön
Skånedan 2024 @ Trollsjöparken, Eslöv
sep 1 kl. 13:00 – 17:00

Välkomna till Eslöv på årets Skånedag. Planeringen är i gång och mer info kommer.