Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes och Blekinges folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

aug
21
sön
Skånedan 2022 @ Trollsjöområdet, Eslöv
aug 21 kl. 13:00 – 17:00

Välkomna att ta del av Skånedan 21 augusti 2022 kl 13-17

För 5:e gången arrangerar vi Skånedan i Eslöv för att träffas, dansa, ta del av olika hantverk och som årets höjdpunkt njuta av Ale Möllers Trio och Anna Möller. Som tidigare är platsen Trollsjöområdet i Eslöv. Eftermiddagen avslutas med Ale Möllers trio och Anna Möller.

Alla är Välkomna

Arrangemanget sker i samarbete med Eslövs Kommun och KULTURENS