Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes och Blekinges folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

jul
17
mån
Zornmärkesuppspelningarna 2023
jul 17 – jul 22 heldag

Vill du bli riksspelman?

Uppspelningarna äger rum i Lund 17-22 juli.

Anmäl dig på zornmarket.se senast 30 april.

aug
20
sön
Skånedan 2023 @ Trollsjöområdet, Eslöv
aug 20 kl. 13:00 – 19:00

Välkomna att ta del av Skånedan 20 augusti 2023 kl 13-19

För 6:e gången arrangerar vi Skånedan i Eslöv för att träffas, dansa, ta del av olika hantverk. Vi kommer även 2023 att bjuda in någon artist och nytt för 2023 blir att vi avslutar dagen med allmän dans på Rotundan. Mer inofrmation kommer

Alla är Välkomna

Arrangemanget sker i samarbete med Eslövs Kommun och KULTURENS