Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes och Blekinges folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

jan
9
sön
Dansledarträff @ Linderöds bygdegård
jan 9 heldag

Distriktet bjuder två dansledare från varje förening på dans, mat och dessutom körersättning utöver 8 mil tor. Ta chansen att träffa andra ledare och prova på sju olika danser – förhoppningsvis några nya som du kan ta med dig till din förening när ni kör igång på våren. Vi kommer även att ta upp Budkavledansen som vi lärde oss innan pandemin slog till men som många glömt och den finns inte heller nertecknad.