Kalender

I kalendern publiceras sådant som händer för Skånes och Blekinges folkdansare. Det gäller framföralllt kurser och annat som distriktet arrangerar, men också till exempel dansfester som arrangeras av distriktets medlemsföreningar. I viss mån kan också händelser som arrangeras av externa parter dyka upp i kalendern.

För att få fram enbart distriktets kurser eller andra distrikts-händelser från sådant som arrangeras av medlemsföreningar eller av externa parter använder du filter-funktionen för kategorier längst upp tll vänster i kalendern. Om det saknas alternativ så beror det på att den bara visar kategorier som för närvarande har något innehåll. För kurserna har vi även skapat en egen kurs-sida, där du också hittar information om vårt kursupplägg samt hur du anmäler dig till kurserna.

Du kan också prenumerera på vår kalender, genom knapparna längst ner till höger i kalendern. Om du enbart vill prenumerera på en viss kategori väljer du ut ditt filter längst upp till vänster först.

sep
1
sön
Skånedan 2024 @ Trollsjöparken, Eslöv
sep 1 kl. 13:00 – 19:00

Välkomna till Eslöv på årets Skånedag. Det kommer att bli uppvisningar av Barn, ungdomar och vuxna och också gemensam dans. I år kommer folkmusikgrupperna Jidder och Kakalorium till Eslöv.

Eftermiddagen avslutas med dans på Rotundan

sep
20
fre
Lär dig om skånska danser, blekingska låtar och om skånska smycken!
sep 20 kl. 19:00 – sep 22 kl. 12:30

Riksforum 2024, 20-22 september


Ta chansen att gå på workshops under Riksforum i Malmö den 20-22 september. Riksforum är för alla medlemmar och du kan få lära dig skånska danser, delta i visstuga, föreläsning om skånska smycken etc. Se alla kurser och workshops på Folkdansringens webbsida.